Ga naar hoofdinhoud

Empack Zwolle gecombineerd met Foodtech

Op 16 en 17 november 2011 staan de IJsselhallen Zwolle in het teken van twee easyFairs vakbeurzen: Empack Zwolle en Foodtech Zwolle. Beide evenementen richten zich op de Noord- en Oost-Nederlandse markt.

Zowel Empack Zwolle als Foodtech Zwolle richten zich op Noord- en Oost-Nederland. Hiermee onderscheidt Empack Zwolle zich van de editie voor Midden- en Zuid-Nederland, die elk voorjaar in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt. Tot de exposanten van Empack Zwolle behoren onder andere Gardner Denver, Govatec, Mettler-Toledo en Servo Berkel Prior. De Empack-vakbeurzen gaan over de verpakkingssector in de volle breedte.

Foodtech Zwolle
Foodtech Zwolle heeft de focus op ‘food packaging & processing’ en besteedt dus ook aandacht aan verpakkingen, zij het dan in relatie tot de voedingsmiddelenindustrie. Voorts presenteert Foodtech Zwolle producten en diensten op het gebied van procestechnologie, interne logistiek, automatisering, ingrediënten, hygiëne, klimaatbeheersing, milieu & veiligheid en bouw & inrichting. Tot de exposanten van Foodtech Zwolle behoren onder andere AZO, TBMA, Lock Inspection Systems, Typhoon Roertechniek, Isotron Systems, Heat & Control, Westfalen Gassen en Actemium.

learnShop
In het learnShop-programma van Foodtech Zwolle zal TNO vanuit het expertisegebied ‘Earth, Environmental and Life Sciences’ een presentatie verzorgen, en wel over het herformuleren van voedingsmiddelen met minder zout en suiker, en over de relatie tussen proces en product. 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.