Ga naar hoofdinhoud

Esther Bruggeman projectmanager VOMI

Esther Bruggeman

Esther Bruggeman (50) is benoemd tot projectmanager bij VOMI, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie.

Esther Bruggeman startte haar carrière 29 jaar geleden als secretaresse bij FME waar zij zich al snel bezig hield met projectenwerk. Ruim 13 jaar geleden maakte ze de overstap naar het FME Serviceteam waar ze als juridisch adviseur werkte. Tot haar overstap naar VOMI heeft Esther zich het afgelopen jaar ook bezig gehouden met change management bij de CRM-migratie binnen FME.

VOMI-evenementen

In haar nieuwe functie als VOMI-projectmanager gaat Esther Bruggeman onder meer evenementen voor VOMI organiseren. Hiertoe behoren ledenvergaderingen, studiereizen en informatiebijeenkomsten rondom de VOMI-kernthema’s Veiligheid, Optimalisatie, Professionalisering & Arbeidsmarkt. Daarnaast wordt zij ook de verbindende schakel voor evenementen die VOMI samen met externe partners organiseert, zoals de Veiligheidsdag en ronde tafelbijeenkomsten met stakeholders.

Over VOMI

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden. VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders.

Zie ook VOMI-bestuur op volle sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.