Ga naar hoofdinhoud

Finalisten Maintenance Manager 2013

NVDO (De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) heeft de finalisten van haar jaarlijkse verkiezing ‘Maintenance Manager van het Jaar’ bekend gemaakt. Alle drie de maintenance-professionals maken kans om op 21 maart 2013 de titel Maintenance Manager van het Jaar 2013 in de wacht te slepen.

Het gaat om:
• Mieke van Zon (44), maintenance manager bij Heijmans Infra Services
• Arjan van Broekhoven (40), contract manager bij Volker Infra
• Ton Huibers (56), maintenance manager bij Vlisco Nederland

De uitreiking van de prijs gebeurt tijdens het feestelijke verkiezingsdiner na afloop van het iMaintain Congres KRACHT in De Kuip Rotterdam. Met deze wedstrijd beloont de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), samen met Industrielinqs Pers en Platform, de manager die een duidelijke visie op onderhoud heeft omgezet in een resultaatgericht beleid.
De Nederlandse onderhoudsmarkt heeft een omvang tussen de 30 en 35 miljard euro. Dit is ongeveer 4 procent van het Bruto Binnenlands Product (BBP). De totale sector biedt werkgelegenheid aan zo’n 260.000 tot 300.000 onderhoudsprofessionals. Daarmee is ongeveer vier procent van de werkzame bevolking in Nederland actief in de onderhoudssector.

Zie ook Maintenance Manager 2012

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.