Ga naar hoofdinhoud

Food Design Experience op FOODTECH 2012

Na het grote succes van afgelopen editie kunt u ook dit jaar weer rekenen op de creatieve inspiratie van de nieuwe generatie Food Designers.

Vierdejaars studenten van de opleiding Food & Innovations op de HAS Hogeschool in ’s-Hertogenbosch hebben onlangs hun afstudeerproject gepresenteerd tijdens de Food Experience. Deze projecten zullen smaakvol, creatief en innoverend worden getoond op FOODTECH. Maak kennis met o.a. de onderstaande projecten.

Project: Prickles
Ontwikkelaar: Frederik Koenders, Maurica Walraven, Mikal Lefevre
Ontdek de smaken van verschillende soorten groente en fruit op zuur gezet. Dit in frisse smaakcombinaties zoals pompoen met honing, thijm, knoflook en zuur.

Project: Glutenvrij genieten
Ontwikkelaars: Gert-Jan Kofferman
Heeft een productlijn genaamd ‘Bonte Molen’ opgezet. Dit is een totaalconcept met smakelijke kook-, bak- en kant-en-klaarproducten.

Project: Mrs Frost Hot Drinks
Ontwikkelaar: Annemarie Otten
Ook smaakvol in de andere seizoenen! Concept van 5 alcoholische en 3 non-alcoholische dranken die vooral in de wintertijd gedronken worden.

Project: Iced Brews
Ontwikkelaar: Luite Snijder
IJskoffie zoals hij nog niet bestaat! Dit zijn de pure smaken die de echte koffiekenner herkent! Een prachtig concept van verse ijskoffie.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op onze website

Bron: Vakblad Bulk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.