Ga naar hoofdinhoud

Food Technology verzet naar april 2022

Food Technology, Den Bosch

Mikrocentrum en EVMI hebben in samenspraak met partners en de 100 exposanten besloten de vakbeurs Food Technology, die gepland stond op 1 en 2 december 2021, te verplaatsen naar 13 en 14 april 2022.

Het uitstel is een gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vooruitzichten voor de komende weken. “Het creëren van een veilige omgeving waar de voedingsmiddelen- en hightechindustrie elkaar kunnen ontmoeten, staat voor ons altijd voorop”, aldus Timo van Leent, eventmanager Food Technology, Mikrocentrum. “Ook al mogen vakbeurzen doorgaan van de overheid, vinden wij het gezien de oplopende besmettingen en de toenemende druk in de zorg, nu niet verantwoord om een vakbeurs met een verwachting van meer dan 1.000 bezoekers per dag door te laten gaan.”

Food Technology 2022

Roeland Dobbelaer, EVMI: “Als organisator van een nieuwe vakbeurs wil je een mooie, toekomstbestendige eerste editie neerzetten. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het virus is het verplaatsen van Food Technology dan ook de enige juiste keuze.”
Mikrocentrum en EVMI gaan door met de voorbereidingen voor de organisatie van de 2022 editie. De locatie blijft Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. Gezien de grote belangstelling wordt Food Technology gehouden in Hal 3 en 4.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.