Ga naar hoofdinhoud

FOODTECH 2012 breidt zich uit

Op woensdag 23 en donderdag 24 mei 2012 staat Autotron Rosmalen volledig in het teken van de Nederlandse vakbeurs FOODTECH voor technologie & innovatie in de voedinsgmiddelenindustrie. De beursvloer breidt zich nog steeds uit en presenteert inmiddels een grote variëteit aan deelnemers.

In de aanloop naar de vakbeurs voor de voedingsmiddelenindustrie vinden veel nieuwe deelnemers de weg naar Rosmalen. FOODTECH informeert bezoekers over de meest recente ontwikkelingen in een brede markt. De vakbeurs biedt plaats aan exposanten op het gebied van procestechnologie, meet-, analyse- en inspectieapparatuur, verpakken & coderen, ingrediënten & additieven, IT & automatisering, kwaliteit, hygiëne, veiligheid & milieu, interne logistiek & opslag, bouw & inrichting en koeling & klimaatbeheersing.
Voor wat betreft procestechnologie gaat het bijvoorbeeld om (cryogeen) malen, mengen, zeven, ompakken, kleinverpakken en het opslaan van voedingsmiddelen. Hierbij komt ook aan de orde hoe wordt voldaan aan bijvoorbeeld ISO22000, HACCP, GMP+ en SKAL-richtlijnen.
Deelnemers die hun naam aan FOODTECH 2012 hebben verbonden zijn o.a. AZO, Bijl & De Jong, Biocontrol Systems, Chiorino Benelux, Gardner Denver, Miltech, Munters Vochtbeheersing, Nestinox, New Weigh Benelux, Precia Molen, Rijkers Procestechnologie en Vametec Engineering.

Vraag hier een gratis toegangsbewijs aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.