Ga naar hoofdinhoud

FOODTECH Kennisplein voor advies

Heeft u een concrete case of uitdaging waar u een helder inzicht bij kunt gebruiken van een professional uit uw branche? Laat u voorlichten en doe u voordeel! Op Het Kennisplein vindt u adviseurs van HAS Kennis Transfer, Food & Mood @ FOODTECH 2012 en HAS Food Design.

Op het Kennisplein staan adviseurs van HAS Kennis Transfer, Food & Mood @ FOODTECH 2012 en HAS Food Design. Deze professionals uit onder andere de vlees/vis/pluimvee verwerkende en producerende industrie, de AGF-sector, de zuivel en de brood/banket/zoetwaren-sector bieden oplossingen voor uitdagingen waarmee men in de stortgoed verwerkende voedingsmiddelenindustrie te maken heeft. De insteek van de adviseurs is om concrete en toepasbare oplossingen aan te reiken. 

De adviseurs van HAS Kennis Transfer gaan dieper in op onder andere kwaliteit(certificeringen), maatschappelijke uitdagingen binnen het MKB, het vinden van gekwalificeerd personeel en innoveren in gezonde voeding. De adviseurs zijn beide beursdagen op Het Kennisplein aanwezig en staan garant voor een up-to-date antwoord op praktische vragen.

Naast de Food Design Experience geeft HAS Food Design een lezing over conceptontwikkeling. Tijdens deze lezing wordt uitgelegd hoe men zelf aan de slag kan met waardetoevoeging aan het product.

Vakblad Voedingsindustrie organiseert ‘Food & Mood @ FOODTECH 2012’. Onder het motto ‘Kennismaken en Kennisdelen’ kunnen managers van foodproductiebedrijven sparren met vertegenwoordigers van kennisinstituten. Wilt u een één-op-één gesprek op één van de beursdagen, stuur een e-mail naar Saskia Stender.

Bekijk het volledige programma op Het Kennisplein 

Bron: Vakblad Bulk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.