Ga naar hoofdinhoud

GP Stainless en Wissekerke Techniek samen sterke totaalleverancier

Sla-verpakkingslijn van Wissekerke Techniek

GP Stainless Group BV, dat begin dit jaar Wissekerke Techniek BV heeft overgenomen, is verhuisd naar het pand van Wissekerke in Stellendam. Gezamenlijk realiseren beide bedrijven in nauwe samenwerking met klanten complete projecten in onder andere de voedingsmiddelen- en mineralenindustrie.

GP Stainless is in 2014 in Ouddorp opgericht door Geert Grinwis en Peter Keizer. Het jonge, innovatieve constructiebedrijf ontwerpt en fabriceert verpakkingslijnen, interne transportsystemen en roestvaststalen apparatuur voor onder meer de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Een van de klanten voor het maatwerk van GP Stainless is Wissekerke Techniek, leverancier van onder andere bulk handling equipment, Clyde pneumatische transportsystemen, Sicon transportbanden en specialistische gereedschappen voor uiteenlopende toepassingen.

Synergie

“Beide ondernemingen vullen elkaar perfect aan”, zegt Cees Joppe, technisch adviseur bij Wissekerke Techniek. “Het is om die reden dat René Wissekerke, die geen natuurlijke opvolger had, zijn bedrijf aan GP Stainless heeft verkocht. Hij blijft de komende jaren nog wel betrokken bij het reilen en zeilen van Wissekerke Techniek.”
Peter Keizer, mede directeur-eigenaar van GP Stainless, onderstreept de synergie tussen beide bedrijven: “De projecten die Wissekerke binnenhaalt, kunnen wij 3D tekenen, engineeren en produceren. Nu we bovendien onder één dak samenwerken, worden opdrachten en projecten nóg efficiënter uitgevoerd. Dat stelt ons in staat ook de service te verbeteren; we werken met korte lijnen en de klanten hebben maar één aanspreekpunt.”

Lees het hele artikel:

Bedrijfsvermelding Wissekerke Techniek

Bedrijfsvermelding GP Stainless Group

Zie ook: GP Stainless onder één dak bij Wissekerke Techniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.