Ga naar hoofdinhoud

Gpi drukvat voor Covid-19 vaccin

Gpi druktank

Agidens heeft Gpi opdracht gegeven voor de levering van een drukvat met het oog op de productie van Covid-19 vaccin bij een groot farmaceutisch bedrijf.

Gpi kon aan de vereiste korte leveringstermijn voldoen door onderdelen (zoals mangaten) op voorraad te hebben en omdat het bedrijf in eigen beheer drukvaten onder PED module H mag keuren. Ook heeft Gpi jarenlange ervaring in het leveren van tanks voor de farmaceutische industrie en is het bekend met ontwerpeisen zoals ASME-BPE.

Oplosmiddeltank

De oplosmiddeltank van 200 liter is uitgerust met een klöpper head bodem en mangat DN600 top, en voldoet aan de PED richtlijn 2014/68/EU. Het drukvat is vervaardigd uit rvs 1.4404/ 1.4307 (316L) en heeft een gladde afwerking aan de binnenkant van Ra ≤ 0,6 micron. De tankaansluitingen bestaan uit een combinatie van Triclamp ferrules en hygiënische flensen (AHW Connect). De afname (FAT) is online op afstand uitgevoerd. De goede samenwerking met Agidens heeft ook geleid tot een vervolgorder voor een 200 liter tank die eveneens wordt ingezet voor de productie van het Covid 19-vaccin.

Zie ook Gpi kookketels voor piccalilly

Bedrijfsgegevens Gpi Tanks en Process Equipment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.