Ga naar hoofdinhoud

Gpi Group benoemt COO en CFO

Gpi Group - Lopik

Gerard Blok is aangesteld als chief operations officer (COO) en Tjibbe Steenstra als chief financial officer (CFO) van de Gpi Group. Met de aanstellingen beoogt het bedrijf de kennisdeling en aansluiting tussen de verschillende werkmaatschappijen te optimaliseren. Beide heren versterken het directieteam dat aangestuurd wordt door co-CEO’s Fred Boere en Arno Rodenburg.

Gerard Blok is geen onbekende binnen het bedrijf. Sinds 2011 vervulde hij binnen Gpi onder andere functies als managing director van Gpi De Gouwe, commercieel directeur van Gpi Group en managing director van Gpi Tanks XL. Co-CEO Arno Rodenburg : “Gerard zal zijn werkervaring in verschillende functies en werkmaatschappijen inzetten om als COO de overkoepelende operationele doelstellingen van Gpi Group te realiseren. In zijn nieuwe functie zal Gerard zich bezighouden met de optimalisatie van de structuur en procedures van de werkmaatschappijen en de samenwerking van de verschillende bedrijven binnen de klantprojecten.”

Tjibbe Steenstra werkt sinds september 2021 bij Gpi. Hij startte als board assistent en groeide snel door tot business controller. Vanaf september 2022 is hij eindverantwoordelijk voor zijn afdeling als Manager Finance & Control van Gpi Group. Door zitting te nemen in het directieteam van de Gpi Group is deze rol omgezet naar CFO. Co-CEO Fred Boere: “Tjibbe heeft in de korte tijd dat hij werkzaam is voor Gpi bewezen dat hij beschikt over een uitstekende kennis van het financiële speelveld, de interne bedrijfsprocessen, en de markt waarin Gpi zich bevindt. Dit in combinatie met zijn opleidingsachtergrond zal ons helpen het financiële beleid van de Gpi Group verder te professionaliseren.”

Over Gpi Group

Gpi Group is gespecialiseerd in engineering, productie en installatie van rvs proces- en opslagtanks tot 15.000 m3. Het bedrijf onderscheidt zich met slimme oplossingen voor betere processen in een verscheidenheid aan sectoren, waaronder de algemene opslag, farmacie, olie, voedingsmiddelen, zuivel en chemie. Gpi Group omvat de werkmaatschappijen Gpi Tanks, Gpi Tanks XL, Gpi De Gouwe Process Equipment, Gpi Pharma, Tank Design Software en de eigen beitserij BMN. Met ruim 300 medewerkers opereert het bedrijf met kantoren in Nederland, Polen, Duitsland en India en met meerdere productielocaties in Nederland en Polen.

Zie ook Co-CEO’s voor Gpi Group

Meer over Gpi Tanks en Process Equipment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.