Ga naar hoofdinhoud

Gratis learnShops op Solids

Op donderdag 6 oktober staat het learnShops platform in het teken van partijen die ingaan op de laatste trends en ontwikkelingen uit de markt. Inadco geeft een lezing over inline vochtmeten in inhomogene bulkgoederen en Aerzen Nederland BV geeft een presentatie over veiligheid bij pneumatisch transport van bulkgoed.

Inadco
Of het nu zand, klei, poeder of ander materiaal is, in veel industrieën ondervindt men nog altijd moeilijkheden om in bulkgoederen automatisch het juiste vochtpercentage tijdens de productie te bepalen. Aan de orde komen de meest gangbare methoden als NIR en Microwave, evenals een eigen ontwikkeld systeem welke nu sinds een paar jaar op de markt is. De heer Coolen zal de presentatie leiden.

Aerzen Nederland BV
Bij pneumatische transportinstallaties kunnen storingen in de blower of compressor de oorzaak zijn van vonkvorming, waardoor kostbare beveiligingsvoorzieningen moeten worden getroffen. Maar het kan ook anders. De heer Wiersema zal u er alles over vertellen. Praktijkvoorbeelden, eisen, maatregelen en oplossingen voor een veilig pneumatisch blaas- of zuigtransport. Kostenbesparing en energie efficiency!

Bezoekers van Solids hebben de mogelijkheid kosteloos aan te sluiten bij de bovenstaande lezingen en presentaties.

Zie hier het complete programma learnShops. 
 

Bron: Vakblad Bulk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.