Ga naar hoofdinhoud

Heemhorst: één aanspreekpunt onderhoud

Christiaan Lameris

Sinds februari 2021 heeft Heemhorst International BV één aanspreekpunt voor alle zaken op het gebied van maintenance: Christiaan Lameris. Met de aanstelling van de nieuwe onderhoudscoördinator zet Heemhorst vol in op service en onderhoud en wordt tegelijk een professionaliseringsslag gemaakt.

Christiaan Lameris heeft voor zijn indiensttreding bij Heemhorst International BV jarenlang gewerkt bij een mengvoederfabrikant: “De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan, wil ik als de nieuwe onderhoudscoördinator bij Heemhorst graag inzetten. Vanuit mijn achtergrond ben ik in staat om met de klant mee te denken, een probleem te begrijpen en een passende oplossing voor te stellen.”

Betrouwbaarheidsniveau

In de praktijk betekent dit dat Christiaan Lameris in overleg met een klant bepaalt welk betrouwbaarheidsniveau een productieproces vereist. “De volgende stap is het vinden van een bijpassend onderhoudsniveau. Het gaat er om de juiste balans te vinden tussen de kosten van onderhoud en de zekerheid van productie. Andere factoren die daarbij een rol spelen, zijn duurzaamheid, milieu en veiligheid.”

Bedrijfsvermelding Heemhorst International

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.