Ga naar hoofdinhoud

Heleon breidt uit met Heproflex slangen

Heleon Group in Middelharnis is uitgebreid met het nieuwe bedrijf Heproflex BV. De nieuwe business-unit is specialist op het gebied van advies en levering van slangen en appendages voor onder meer de voedingsmiddelenindustrie.

Hiermee ontstaat binnen de Heleon Group meer focus op een activiteit die zich steeds meer uitbreidt, ook buiten de voedingsmiddelenindustrie. Daarbij wordt het programma verbreed. De samenwerking van de vier bedrijven binnen Heleon Group biedt volgens directeur Jan Timmer synergetische voordelen. “De leveringsprogramma’s vullen elkaar aan. We bieden nu een flexibele oplossing tussen de vaste RVS-componenten van de procesinstallatie. Heproflex heeft het vertrouwen van toonaangevende leveranciers in Europa zoals Continental Contitech, Aflex Hose Ltd., Roman Seliger, TSC Wagner, Dunlop Oil & Marine en Flowsmart."
De Heleon Group startte in 2000 met moederbedrijf Heleon BV. Door de acquisitie van Holstaal BV uit Werkendam in 2008 werd Heleon Group een speler in de RVS-markt met een personeelsbestand van 35 medewerkers. De Heleon Group bestaat uit Heleon BV Nederland, PMA-Heleon NV België, Holstaal BV Nederland en Heproflex BV Nederland.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.