Ga naar hoofdinhoud

Henri Michiels treedt terug bij Dinnissen

Henri Michiels is 2 januari 2015 teruggetreden als directeur aandeelhouder bij Dinnissen Process Technology in Sevenum. Zijn aandelen en werkzaamheden zijn overgenomen door de bestaande directeur-aandeelhouders Henk Kuijpers, Frans Bakker en Wouter Kuijpers.

Henri Michiels was directeur aandeelhouder bij Dinnissen sinds 2002. De afgelopen drie jaar was hij betrokken bij de oprichting en start van Smood in Horst. Smood ontwikkelt innovatieve gezonde voeding uit groenten en fruit door de toepassing van nieuwe procestechnieken. Henri Michiels wil zich de komende jaren volledig gaan richten op zijn nieuwe bedrijf Smood Smart Food. Met zijn terugtreden geeft Henri Michiels ruimte aan jonge talenten binnen het bedrijf. Bovendien blijft hij vanuit zijn nieuwe activiteiten gelieerd aan Dinnissen.

Dinnissen Process Technology is Henri Michiels dankbaar voor zijn inzet gedurende de afgelopen 13 jaar. Een periode, waarin het bedrijf een forse groei heeft doorgemaakt en succesvolle nieuwe activiteiten heeft ontplooid. Dinnissen Process Technology heeft een reputatie als innovatieve ontwikkelaar van projecten en technieken voor de verwerking van poeders, korrels en granulaten voor de feed, petfood, food, farmacie en chemie.  Met een uitgebreid team van specialisten zullen de behoeftes van klanten vervuld blijven worden. Dinnissen Process Technology ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Foto: Food&Nutrition

Filmpje van gesprek van Simone van Trier (L1TV) met Henri Michiels van Dinnissen in Sevenum en Smood in Horst over gezonde voeding, de foodrevolutie en het succes van Dinnissen (21 okt. 2013):

https://www.youtube.com/xYVdDqHKS78#t=156

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.