Ga naar hoofdinhoud

Hoge opkomst Machevo Connect en ALV📹📸

Marit van Bohemen

Met zo’n honderd deelnemers scoorde de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Machevo & Bulk Vereniging op dinsdagmiddag 22 november 2022 in het Evoluon te Eindhoven een hoge opkomst.

De verenigingsverplichtingen van de ALV werden gecombineerd met het netwerk-evenement Machevo Connect. Dagvoorzitter was actrice en presentatrice Marit van Bohemen. Zij gaf het woord aan diverse Machevo-bestuursleden, onder meer over het gevoerde beleid (voorzitter Perry Verberne), de financiële verantwoording (penningmeester Yves Willems) en de benoeming van Rick Soepenberg als lid van de kascommissie. Ook werd verslag gedaan van de vakbeurzen Solids Antwerpen (Bas van Gent) en Industrial Processing (Andrea van Loon).

Hoge opkomst Machevo ALV 2022 in Evoluon Eindhoven
Hoge opkomst Machevo ALV 2022

Key-note sprekers

Marit van Bohemen introduceerde ook de drie key-note sprekers van het Machevo-evenement:

Mark Voorbergen

Mark Voorbergen (financieringsspecialist in de zuivelindustrie), over opmerkelijke ontwikkelingen, zoals het achterblijven van de melkproductie ondanks de aanhoudend hoge melkprijs.

Micha Hes

Micha Hes (business development manager bij afvalverbrander AEB Amsterdam), over het tekort aan huisafval voor de AEB verbrandingsovens die moeten zorgen voor warmte en elektriciteit.

Sonja Kloppenburg

Sonja Kloppenburg (crisiswoordvoerder en strategisch adviseur), die directies voorhield om bij een crisis transparant te zijn over de feiten, een verhaal met duiding te geven en vooral geloofwaardig aan te sluiten bij de emoties van de omgeving.

Evenals vorige edities werd ALV en Machevo Connect afgesloten met een walking dinner en een uitstekend verzorgde netwerkborrel.

Fotografie: Cynthia Meyers (CM Communicatie). Zie het foto-album voor alle foto’s van de Machevo ALV en Machevo Connect 2022. Bekijk ook de video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.