Ga naar hoofdinhoud

Hygiënisch losstation J-Tec voor zakken en FIBC’s

J-Tec presenteert speciaal voor de voedingssector een hygiënisch losstation voor zowel zakken als FIBC’s (Flexible Intermediate Bulk Containers). De plaatsbesparende combinatie is ontworpen op basis van de EHEDG-richtlijnen.

Het losstation is volledig vervaardigd uit roestvaststaal en kan worden geleverd met een interne oppervlakteruwheid van kleiner dan 3 micron. Afgeronde hoeken voorkomen het vastzetten van productresten. Bulkzakken kunnen dankzij een speciale klemkop stofdicht worden gelost. Met behulp van een trilmotor op de FIBC-schotel zijn ook moeilijk stromende producten probleemloos uit te dragen. Het nieuwe model kan worden voorzien van een pneumatisch systeem om de bulkzakken in productstroom te sluiten.
Het zakkenstortkabinet is volledig water- en stofdicht dankzij een FDA goedgekeurde, afneembare dichting en een sluitsysteem. Wanneer de stroomkarakteristieken van het product het vereisen, kan het zakkenstortkabinet worden voorzien van drie beluchtingsventielen, een klopper of een trilmotor. De ergonomisch ontworpen installatie is gemakkelijk te reinigen. Het losstation is ook verkrijgbaar in een CIP-reinigbare uitvoering.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.