Ga naar hoofdinhoud

INDI.nl partner Honeywell Safety Products

Per 1 juli voert INDI.nl als officiële partner, het volledige gamma van Honeywell Safety Products. De nieuwe distributiestrategie geeft Honeywell ruimte voor verdere groei en haar klanten tastbare bestelvoordelen. INDI.nl is hierdoor in staat sneller en op maat te leveren tegen scherpere tarieven, daarnaast biedt het totale aanbod van INDI.nl extra mogelijkheden.

De krachtenbundeling van Honeywell Safety Products (HSP) en INDI.nl is bedoeld om de bestaande dienstverlening van North Safety, Howard Leight, KCL, Miller en Sperian producten te kunnen waarborgen en te versterken. Door uitbreiding met nieuwe productlijnen en overnames is Honeywell substantieel gegroeid en zocht het bedrijf een krachtige distributiepartner. Deze is gevonden via een strategische samenwerking met INDI.nl.

Door de strategische samenwerking zullen klanten die via INDI.nl bestellen, extra voordeel ervaren. “Wij bieden concurrerende prijzen op Honeywell Safety Products”, verduidelijkt Robbert van Dijk, manager INDI.nl. “Tevens heeft de klant de keus om kleinere verpakkingseenheden te bestellen. Natuurlijk is ook het brede aanbod een enorm pluspunt van INDI.nl, want we bieden producten die HSP niet in haar programma heeft. En dankzij ons slimme bestel- en distributiesysteem leveren we razendsnel.”

In aanloop naar de strategische samenwerking heeft HSP hard gewerkt aan de optimalisatie van haar productlijnen. De fabrikant heeft meerdere verouderde of dubbele producten verwijderd om volop te kunnen investeren in nieuwe en innovatieve producten en oplossingen.

INDI.nl is een technisch en logistiek specialist voor de industriële markt. INDI.nl beschikt over een grote groep technisch specialisten om vragen vanuit de markt snel en gemakkelijk te beantwoorden. Dit zijn onder andere specialisten op het gebied van hydrauliek aandrijftechniek, pneumatiek, machinedelen, elektrotechniek, veiligheid, PBM en gereedschap.

Bedrijfsgegevens INDI.nl
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.