Ga naar hoofdinhoud

Indicatoren en batchcontrollers

De D-serie van Fluidwell bestaat uit indicatoren en (batch)-controllers voor vloeistof- en gasapplicaties en voor stromings-, niveau-, druk- en temperatuurmeting in industriële omgevingen. Behalve de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid heeft de D-serie een IP66 of IP67 (NEMA4X) behuizing. De D-series heeft verschillende combinatiemogelijkheden, voor sensor in- en uitgangen en voor power- en sensorvoedingen.

Het grootste voordeel van deze nieuwe DIN- panelmount indicator betreft zijn waterdichte kwaliteiten. De robuuste IP66, IP67 en NEMA4X behuizing is bestand tegen extreme weersomstandigheden, temperaturen van -40°C tot + 80°C, krachtige waterstralen en zelfs totale onderdompeling. De D-series is bijna gelijk aan de F-serie: simpel met een logische menu-driven structuur, alfanumerieke beschrijvingen van instellingen in plaats van verwarrende afkortingen en moeilijke codes.

Dit bespaart veel tijd en kosten bij het installeren en programmeren. Gebruikers die bekend zijn met de F-Series, kunnen ook alle D-Series programmeren en installeren zonder het gebruik van de handleiding of het inhuren van een technische expert. De D-series heeft geen speciaal onderhoud nodig, behalve een periodieke controle van de behuizing en bekabeling.

De lange levensduur van de lithium batterij en de energiebesparende opties van de serie leidt tot de levensduur van de batterij tot maximaal zeven jaar. Dit bespaart de gebruiker op de onderhoudskosten. En met zijn minimale vrije diepte van slechts een paar centimeter, is de D-series is een oplossing voor kleine, low-cost installaties. Duranmatic BV levert de displays en controllers voor het uitlezen en regelen van flow, druk, temperatuur en niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.