Ga naar hoofdinhoud

Japanse ambassadeur bij Hosokawa Micron

Japanse ambassadeur Hiroshi Minami (rechts) naast Christophe Krug, Managing Director van Hosokawa Micron

De Japanse ambassadeur in Nederland, Hiroshi Minami, heeft op woensdag 13 september 2023 een bezoek gebracht aan Hosokawa Micron BV in Doetinchem. Het doel van het bezoek was een beter begrip te krijgen van de maakindustrie in Oost-Nederland.

Ambassadeur Hiroshi Minami werd vergezeld door zijn eerste secretaris en een delegatie van Oost NL, een bureau dat zich inzet voor de regionale economie. De bezoekers werden hartelijk ontvangen door Christophe Krug, Managing Director, en Berthram Mak, Sales & Marketing Manager. Het programma omvatte een presentatie over de activiteiten van het bedrijf, gevolgd door een rondleiding.

Bezoek Japanse ambassadeur en Oost NL aan Hosokawa Micron B.V.
Bezoek Japanse ambassadeur en Oost NL aan Hosokawa Micron

Procesoplossingen

Tijdens het bezoek van de Japanse ambassadeur is gesproken over onder meer de energietransitie, de trend naar plantaardige eiwitten en de rol van Hosokawa Micron’s procesoplossingen op deze gebieden. Ook de strategische betekenis van Hosokawa Micron’s locatie in het oosten van Nederland kwam aan de orde. De onderneming viert dit jaar haar honderdjarig bestaan. In 1982 kwam het in Japanse handen.

Poeders

Hosokawa Micron ontwerpt en bouwt machines en installaties voor de mechanische en thermische behandeling van droge en natte poeders. Het bedrijf beschikt in Doetinchem over uitgebreide faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling, testen, productie, loonproductie en service.

Zie ook Hosokawa Micron 100 jaar specialist in poedertechnologie

Meer over Hosokawa Micron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.