Ga naar hoofdinhoud

K-Tron wordt Coperion K-Tron

K-Tron in Pitman (USA), producent van doseerapparatuur en pneumatische transportsystemen, opereert vanaf 1 oktober 2013 onder de merknaam Coperion K-Tron.

Zowel K-Tron als Coperion in Stuttgart (D) maken deel uit van de Hillenbrand Process Equipment Group. K-Tron sinds 2010 en Coperion sinds december 2012. K-Tron heeft een Europese vestiging in Niederlenz (Zwitserland). Coperion Materials Handling is met 700 medewerkers wereldwijd actief in compounding, extrusie en materials handling. De onderneming heeft vestigingen in Weingarten en Offenbach (Duitsland), Ferrara (Italië), New Delhi (India), Singapore, Shanghai (China), Ramsey en Houston (USA).
"Het besluit om K-Tron te integreren in Coperion is een vervolg op de eerder ingezette strategie om de krachten onder de uniforme naam Coperion te bundelen", aldus Coperion-voorzitter Thomas Kehl. "De één merk-politiek zorgt ervoor dat ons programma voor klanten wereldwijd beter herkenbaar is."
Behalve Coperion en K-Tron maken nog twee andere bedrijven deel uit van Hillenbrand PEG: Rotex (producent van zeefinstallaties) en TerraSource (producent van maalapparatuur, transportsystemen en zeefinstallaties).
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.