Ga naar hoofdinhoud

Kerntaken diervoederindustrie belicht

Vakblad De Molenaar, een zusterblad van Bulk, belegt in samenwerking met brancheorganisatie Bemefa op woensdag 21 november in Turnhout (B) het symposium ‘Naar de kern’. Het symposium belicht de kerntaken van de moderne diervoederindustrie in de globaliserende agrarische sector.

Bestaat de diervoederindustrie van de toekomst net als nu nog uit een divers pallet aan producten en diensten, of richten bedrijven zich meer en meer op hun kerntaak?
Patrick Vanden Avenne, voorzitter Fefac (Europese mengvoederfederatie) en manager bij Vanden Avenne-Ooigem, belicht het thema vanuit Europees perspectief.
Menno Thomas (Zetadec, consultancy en contract R&D) gaat in op de technische mogelijkheden en uitdagingen in de diervoedersector.
De link tussen de diervoederindustrie en haar omgeving wordt gelegd door Wim Verbeke, hoofd van de onderzoeksgroep Agro-voedingsmarketing & consumentengedrag aan de Universiteit Gent.

Award
Aansluitend op het symposium vindt de uitreiking van De Molenaar Award 2012 plaats. Kandidaten hiervoor zijn: Patrick Vanden Avenne (Fefac), Johan Schuttert (AgruniekRijnvallei) en Harry Vahl (Vahl Feed and Health).
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.