Ga naar hoofdinhoud

Keynote-spreker van HAK op EMPACK

Tom Wiersma, verkoopdirecteur bij HAK, vertelt als keynote-spreker op EMPACK 2012 waarom het openen van het potje Appelmoes van Hak nooit meer hetzelfde zal zijn voor zowel consument als het productieproces.

Hij biedt hiermee een uniek kijkje achter de schermen van een revolutionaire verpakkingsinnovatie! Zijn collega Frans Kuijpers, hoofd operationele planning, kwaliteit & improvement, zal Tom Wiersma bijstaan voor wat betreft de technische vragen.
Wiersma is inmiddeld al 20 jaar werkzaam in de food business. Nadat hij de studies Levensmiddelen Technologie en Agrarische Bedrijfskunde  afgerond heeft, is hij in 1991 gestart bij Honig Merkartikelen BV in de planning & logistiek. Na vijf jaar koos Wiersma ervoor de switch te maken naar Verkoop. Toen Heinz in 2001 Honig overnam, is hij in dienst gekomen als key accountmanager en later stapte hij in de functie van business manager.  Weer enkele jaren later ging hij aan de slag als verkoopdirecteur bij HAK BV. De afgelopen zes jaar is hij mede verantwoordelijk geweest voor de commerciele strategie en de implementatie in de diverse markten.

De tweede keynote-spreker op EMPACK 2012 is Mathis Heller van WeLL Design/Histor Paintcan. Hij vertelt het verhaal achter de innovatie van de Histor Paintcan en het belang van samenwerking tussen alle betrokken partijen. 

 

Bron: Vakblad Bulk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.