Ga naar hoofdinhoud

Knapen laadvloer-trailer genomineerd

Knapen Trailers presenteert een nieuwe generatie laadvloer-trailers met een volledig te openen zijwand. De trailer is genomineerd voor Trailer Innovation 2013.

De hydraulisch te openen zijwand creëert een 13,6 meter brede laadopening. De laadvloer kan een grote verscheidenheid aan bulkproducten lossen, terwijl stukgoed en grote, ondeelbare lading gemakkelijk en vooral snel kunnen worden verwerkt. Een slim ontworpen scharniersysteem maakt deze trailer bovendien het enige model dat zich verder dan 90º laat openen. Dit biedt tijdens het laden en lossen een vrije hoogte tot maar liefst 6 meter. 
Innovatief is vooral de constructie van de trailer. Aluminium en roestvast staal worden zodanig gecombineerd dat de robuustheid van de zijwand, de scharnieren en de omlijsting zijn vergroot. Het gewicht is ten opzichte van de vorige versie gelijk gebleven. De nieuwe trailer is zodanig in stijfheid toegenomen dat de wand zich laat openen wanneer het chassis als gevolg van ongelijke ondergrond is getordeerd.

https://www.youtube.com/tADy5p4xJWw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.