Ga naar hoofdinhoud

Kostenbesparen met seminar Duurzame Industrie

Technotrans belegt op donderdag 14 maart 2013 in het NH Hotel in Geldrop het seminar Duurzame Industrie. Tijdens de bijeenkomst zal worden ingegaan op het vertalen van duurzaamheidsdoelstellingen naar kostenbesparende projecten.

Op het seminar zullen onder andere oplossingen worden aangereikt voor het reduceren van de carbon footprint, het waterverbruik en de afvalproductie in de keten. Behalve multinationals blijken ook middelgrote en kleinere ondernemingen winst te kunnen behalen uit een betere procesvoering en energiemanagement. Het is in veel gevallen niet direct nodig om onmiddellijk certificeringstrajecten in te gaan en breed gedragen missies en strategieën te formuleren. Duurzaamheid kan simpel beginnen door kritisch naar de bedrijfsvoering te kijken en als gevolg daarvan spoedig tot kostenbesparing te komen. Het seminar-programma is industriebreed opgezet; gericht op food, feed, pharma, chemie en procesindustrie. Tijdens dit seminar is er gelegenheid de infomarkt te bezoeken. Hier presenteren aanbieders hun diensten en apparatuur op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing, waterbesparing en hergebruik van water en grondstoffen.
De kosten voor het seminar bedragen 675 euro, excl. BTW, incl. koffie, thee, lunch en naslagwerk. Inl.: [email protected], tel. (010) 234 10 82.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.