Ga naar hoofdinhoud

KSB partnerschap met Sitech Services

KSB centrifugaalpomp

Pomp- en afsluiterfabrikant KSB Nederland in Zwanenburg is een strategische samenwerking aangegaan met Sitech Services in Geleen, serviceprovider voor de procesindustrie.

Het KSB partnerschap versterkt met name het het Rotating Equipment Services Center (RESC) van Sitech, dat een groot aantal KSB centrifugaalpompen onderhoudt op industriecomplex Chemelot in Geleen. “Met de vaktechnische kennis van KSB kunnen we onze expertise in rotating equipment aanzienlijk sneller uitbreiden dan op autonome basis mogelijk zou zijn,” aldus Marc Dassen, CEO van Sitech Services.

Partnerschap

Nico Gitz, algemeen directeur KSB Nederland: “De samenwerking met Sitech Services is een versterking is van onze positie in Zuidoost-Nederland en helpt ons klanten sneller en beter van dienst te zijn.”
KSB Nederland telt ruim 70 medewerkers en beschikt over een servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord. Sitech Services is onderdeel van Ebert HERA Group dat met 3.000 medewerkers bijdraagt aan het verbeteren en verduurzamen van de levenscyclus van assets in de chemische industrie.

Zie ook Forse daling lichtvervuiling en energieverbruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.