Ga naar hoofdinhoud

KSE herautomatiseert Booijink Veevoeders

KSE Process Technology heeft opdracht ontvangen voor de vervanging van de procesautomatisering bij Booijink Veevoeders. De aanleiding is de vernieuwing van de menglijn op de locatie in Luttenberg. De bestaande Promas-besturing wordt vervangen door Promas ST, die onder meer een Alfra XY-bulkweger aanstuurt.

Booijink Veevoeders heeft diverse productielocaties waar mengvoeders worden geproduceerd volgens GMP+ (HACCP), QS en biologische kwaliteitssystemen. Het familiebedrijf is door ruim 13.000 veehouders verkozen tot beste adviesbedrijf van Nederland 2011.
“De opdracht voor de herautomatisering is aan KSE gegund vanwege de prijs/kwaliteit verhouding en het vertrouwen in KSE”, aldus Jan Booijink.
Na de herautomatisering met Promas ST beschikt Booijink over een ‘future proof’ systeem. De in software-modules geïntegreerde proceskennis ondersteunt de maximale optimalisatie van de processen. De rapportage-faciliteiten geven direct inzicht in de performance van de productie. Ook is voorzien in een functionele integratie met het onderhoudsmanagementpakket van Ultimo.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.