Ga naar hoofdinhoud

LDL en OHV in LANDD Group

LDL Bulkhandling B.V. in Ede en OHV Bulkhandling B.V. in Tegelen zijn ondergebracht in de LANDD Group (van Leuven AND van Deelen). Met de nieuwe vestiging in Tegelen kan de LANDD Group de groeiende markt in Zuid-Nederland, België en Duitsland nog beter bedienen.

LDL Bulkhandling B.V. is sinds 2011 gevestigd op een fraaie zichtlocatie op de hoek van de A30 en A12 in Ede. Het ruime pand bestaat uit een modern kantoor en een grote, volledig toegeruste productiehal. Het bedrijf onder leiding van Evert-Jan van Leuven en Jan van Deelen ontwerpt, bouwt, monteert én onderhoudt installaties voor het interne transport en de opslag van droge stoffen. De projecten worden gerealiseerd in nauw overleg met de opdrachtgevers en overeenkomstig alle geldende normen en richtlijnen. Uitgangspunt is daarbij steeds het leveren van kwaliteit. Het succes van deze benadering heeft zich de afgelopen jaren vertaald in een sterke groei van het bedrijf.

Expansie

“Om verdere expansie mogelijk te maken, was het wenselijk om een tweede vestiging te openen”, aldus Jan van Deelen van LDL Bulkhandling. “We hebben daarvoor in OHV Bulkhandling B.V. een uitstekende partner gevonden. Het is een no-nonsense bedrijf dat dezelfde waarden hanteert als wij, met kwaliteit en stiptheid op een hoog niveau. Het is voor ons bovendien een strategisch gelegen uitvalsbasis in Zuid-Nederland. Van daaruit kunnen we ook de markten in de nabijgelegen delen van België en Duitsland bedienen. Voor het leveren van onderhoud en projecten is het namelijk prettig om dichter bij de opdrachtgevers te zitten. We richten ons met name op de mengvoederindustrie, maalderijen, asfalt, beton en aanverwante industrieën. Daar zien we nog veel groeimogelijkheden. Met OHV Bulkhandling B.V. beschikken we tevens over een mooie en ruime fabriek van ca. 2700 m² en circa. 400 m² kantoorruimte.”

Meer over LDL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.