Ga naar hoofdinhoud

Manter vernieuwt wegers

Manter, producent van weeg- en verpakkingsmachines heeft een nieuwe generatie wegers ontwikkeld. De wegers zijn vernieuwd en doorontwikkeld. Vernieuwingen zijn te zien in de constructie, het materiaalgebruik, een nieuw design en nieuwe bediening met touchscreen.

Compleet nieuw is de Manter M12 V weger (foto). Deze weger is uitgevoerd met V-vormige weegschalen die naar twee zijden openen. De weger heeft een lage val zodat het product direct op de afvoerband wordt gestort.

Alle standaard wegers van Manter zijn vanaf heden ook verkrijgbaar van transportbandjes in plaats van trilgoten. Deze transportbandjes hebben als voordeel dat ze bij ongewassen of vervuild product een betere doorstroming hebben. Dat geld niet alleen voor het product zelf, maar ook voor de tarra in de af te wegen partij. Het is hierbij niet belangrijk of de vervuiling wel of niet aan de band blijft kleven omdat de inhoud van de weegbak bepalend is. Wegers met transportbandjes zijn geschikt voor ongewassen producten. Standaard blijven de Manter wegers voorzien van onderhoudsvrije trilgoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.