Ga naar hoofdinhoud

Meertens Plant Manager van het jaar

Volgens de juryvoorzitter heeft Meertens “een sterk motiverend karakter, wat erg nuttig en noodzakelijk is in deze competitieve wereld. Zijn motto is dan ook ‘continu in hoog tempo blijven verbeteren en vernieuwen’. Dit kan alleen tot stand worden gebracht door de mensen op de vloer en het management. Michel is met recht een innovatie champion.”

Voor deze verkiezing zoekt de organisatie jaarlijks naar plantmanagers die in de afgelopen jaren op een innovatieve manier een aanzienlijke verbetering hebben gerealiseerd voor veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit en kwaliteit. Met de wedstrijd wordt de procesindustrie in de schijnwerpers geplaatst door techniek, toegevoegde waarde en carrièreperspectief in de industrie te tonen. Bovendien is de winnaar in het jaar dat op de wedstrijd volgt boegbeeld van de procesindustrie.

De jury bestond uit voorzitter Jos Benders (voormalig topman Lyondell Europe), Colette Alma (VNCI-directeur), Cor Kloet (directeur SPIE Nederland) en de eerdere winnaars Eward Hofstede (2009), Dik Schipper (2010) en Edith Romp (2011).

foto Michel Meertens (links) en juryvoorzitter Jos Benders.

Bron: www.vnci.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.