Ga naar hoofdinhoud

Nedpack start onderneming Qimarox

Nedpack in Hardenberg heeft de ontwikkeling en de bouw van standaard componenten ondergebracht in een onderneming met een nieuwe naam: Qimarox. Waar Nedpack zich vooral blijft focussen op eindgebruikers van eindverpakkingssystemen, richt Qimarox zich op system integrators en original equipment manufacturers (OEM-ers).

Een belangrijke speerpunt van Qimarox is de verticale transporteur Prorunner mk5. System integrators uit verschillende branches gebruiken de Prorunner mk5 in hun projecten. De afgelopen drie jaar is het aantal geproduceerde productliften elk jaar verdubbeld. De dagelijkse leiding van Qimarox komt in handen van Jaco Hooijer: “Door ons te focussen op productontwikkeling kunnen we kosten reduceren en grotere aantallen maken. We doen dit al voor productliften en palletiseermachines, maar gaan dat voor nog meer oplossingen doen”.
De vorming van Qimarox betekent dat Nedpack doorgaat als onafhankelijke system integrator en serviceverlener voor end-of-line-systemen in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Nedpack bestaat voortaan uit twee divisies. Nedpack Projecten en Nedpack Diensten. De eerste houdt zich bezig met het ontwerpen, leveren en integreren van nieuwe projecten. De leiding van deze divisie komt in handen van Jelle Deelman. Nedpack Diensten is de divisie die zich richt op service en onderhoud van bestaande systemen, inclusief revisie- en retrofitprojecten. Deze divisie doet dat niet alleen voor eigen systemen, maar ook voor systemen die door derden zijn gerealiseerd. Nedpack Diensten wordt geleid door Dirk van den Hardenberg.

Zie ook Nedpack wint Ondernemersprijs Harderwijk

Bedrijfsgegevens Qimarox

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.