Ga naar hoofdinhoud

Nedpack wint Ondernemersprijs Harderwijk

Nedpack-directeur Pieter Hannessen is op maandag 18 april 2011 uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar van de gemeente Harderwijk. De jury prees de ambitie van de ‘packaging freak’ Hannessen.

‘Vol overgave zoekt Nedpack steeds naar de meest efficiënte eindverpakkingsmethode met respect voor het milieu. Dit met een wereldambitie en met stijgende omzet als resultaat’, aldus het juryrapport. De bekendmaking vond plaats tijdens het Business Event van de gemeente Harderwijk in het plaatselijke Van der Valk-hotel, onder leiding van presentator Humberto Tan. Bij afwezigheid van directeur Pieter Hannessen werd de prijs door burgemeester John Berends van Harderwijk uitgereikt aan Arjan Kruidhof van Nedpack. Het product waarmee Nedpack nu wereldwijd de aandacht trekt, is de productlift Prorunner mk5. Dankzij een voortdurende doorontwikkeling van deze machine is een productlift ontstaan die dankzij het modulaire ontwerp veelzijdig is, gemakkelijk te onderhouden is en bovendien voordelig geprijsd is.
Nedpack is al eerder in de prijzen gevallen. Op 25 mei 2005 heeft het bedrijf de Metaalunie StrategieAward ontvangen voor metaalbedrijf met de beste strategie. Op 6 januari 2006 ontving algemeen directeur Pieter Hannessen van Nedpack de Linnaeuspenning voor bijzonder ondernemerschap.

Zie ook Nedpack met productlift Prorunner mk5 op Empack

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.