Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe partnerships voor Machevo & Bulk Vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging, die al decennia lang een partnership heeft met VNU Exhibitions, de organisator van de tweejaarlijkse vakbeurs Industrial Processing, heeft deze samenwerking in oktober 2010 verlengd tot en met 2016. In juni 2011 is de Vereniging bovendien een samenwerking aangegaan met easyFairs, met betrekking tot de vakbeurzen Solids en Pumps & Valves.

De Machevo & Bulk Vereniging heeft zich eind 2008 als doel gesteld zich te profileren als een marketing- en businessorganisatie. De nieuwe partnerships passen in dit streven om de leden toegevoegde waarde te leveren.
Samen met VNU Exhibitions biedt de Vereniging haar leden voordelige tarieven en ontplooit zij initiatieven om de vakbeurs Industrial Processing en de branche naar een hoger plan te tillen. Marc Klumper, projectmanager VNU-Industrial Processing: “De kracht van ons partnership ligt hem in het feit dat we de komende jaren op alle niveaus elkaar gaan versterken. Dit gebeurt bijvoorbeeld door gezamenlijk het concept van Industrial Processing door te ontwikkelen en de leden te voorzien van actuele marktinformatie.”
Countrymanager Bas van Gent van easyFairs communiceerde al eerder grote toegevoegde waarde te zien in de samenwerking. “Ons internationale portofolio is voor de leden van Machevo & Bulk een uitgelezen kans om op een kostenefficiënte wijze nieuwe markten te verkennen en open te breken. Daarnaast bieden we de leden een aantrekkelijk alternatief op de Nederlandse markt.”
De overeenkomst met easyFairs heeft betrekking op de gecombineerde beurzen Solids en Pumps & Valves in de oneven jaren, vanaf 2013. Dit zijn de jaren waarin geen Industrial Processing plaatsvindt. De samenwerking met easyFairs betekent voor de leden van de Vereniging onder meer een voordelige beursdeelname.
De Machevo & Bulk Vereniging is al ruim 50 jaar hét netwerk voor producenten, leveranciers en exposanten in de procesindustrie, met name de (petro)chemie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie en biotechnologie.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.