Ga naar hoofdinhoud

NWGD beursreis naar Solids Dortmund

Solids Dortmund

De vereniging Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) organiseert op woensdag 22 juni een beursreis naar Solids Dortmund. Deze vakbeurs gaat over het interne transport en de verwerking van poeders, granulaten en andere vormen van stortgoederen.

De beursvloer biedt een integraal overzicht van de componenten, machines en installaties die in deze tak van de procesindustrie worden ingezet. Hierbij is te denken aan onder andere drogers, doseersystemen, mengers, zeefinstallaties, schroeftransporteurs en pneumatische transportsystemen. De beursreis per touring car biedt een uitgelezen mogelijkheid om kennis te vergaren én te netwerken.
De deelnemers vertrekken om 9.00 uur vanaf Arnhem centraal station om rond 11.00 uur op de bestemming te komen. Aan het eind van de middag is de terugreis naar Arnhem waar men rond 19.00 uur een gezamenlijk diner zal genieten. Het transport, de beursentree en het diner zijn voor verenigingsleden voor kosten van de NWGD.
Registratie voor de beursreis naar Solids Dortmund is mogelijk tot vrijdag 3 juni 12.00 uur bij het NWGD-secretariaat; mw Jacqueline Beeren. Gelieve daarbij ook aan te geven of men gebruik wil maken van het diner. E-mail [email protected]

Zie ook NWGD-ledenvergadering en minisymposium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.