Ga naar hoofdinhoud

On-line maintenance Tetra Pak

In de ‘Voices of Innovation’-video van Tetra Pak bespreekt maintenance manager Peter Kaiser het on-line Tetra Pak Maintenance System (TPMS). Met TPMS kunnen klanten aanzienlijke besparingen op onderhoudskosten realiseren.

Tot dusver wordt onderhoud vaak gepland op basis van de gemiddelde inzet van een bepaalde machine, zonder rekening te houden met de unieke werkomgeving. TPMS zorgt daarentegen voor een continue monitoring van de machine, en richt zich daarbij op reliability based maintenance. Het systeem identificeert on-line de ‘onderhoudstriggers’ op de machines van klanten en plant onderhoud indien een specifieke machine dat nodig heeft. “Dit is uniek in de verpakkings- en voedingsindustrie”, aldus Peter Kaiser. “Via TPMS kunnen we ook wereldwijd volgen welke onderdelen verbruikt zijn. Hierdoor kunnen we tijdig benodigde onderdelen beschikbaar stellen, zodat we onze klanten nog sneller kunnen bedienen en de uptime hoog kunnen houden.”
Tetra Pak is producent van voedselverwerkings- en verpakkingsoplossingen. De onderneming telt ruim 23.000 werknemers in meer dan 85 landen.
https://www.youtube.com/foid6b3PWxU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.