Ga naar hoofdinhoud

Recyclingbeurs Gorinchem beleeft tweede editie

Van 20 tot en met 22 september 2011 wordt in Evenementenhal Gorinchem voor de tweede maal een branchebrede vakbeurs voor de recycling georganiseerd. Recycling 2011 richt zich op alle bedrijven en organisaties in de markt van inzameling en verwerking van reststromen.

De marktbrede opzet van deze vakbeurs zorgt voor een complete ontmoetingsplaats voor alle segmenten van de recycling-branche. De recyclingsector is een ondernemende branche, waarin veel innovaties plaatsvinden. De scores die op dat gebied worden bereikt, behoren tot de wereldtop. Ons kleine grondgebied, de intensieve bevolkingsdruk en de strakke wetgeving hebben de ondernemers in deze branche tot goede prestaties aangezet.

Branches
Op de vakbeurs zijn de volgende branches vertegenwoordigd:

  • bouw- en sloopafval
  • metalen en voertuigdemontage
  • papier / kunststof
  • grote afvalverwerkers
  • dienstverlening 

Formule
Recycling wordt georganiseerd volgens de bekende Evenementenhal-formule. De openingstijden zijn dagelijks van 13.00 tot 21.00 uur. De toegang (na aanvragen van een relatiekaart) en parkeren zijn gratis, de organisatie zorgt voor een hapje en een drankje. De beurs wordt georganiseerd in samenwerking met Recycling Magazine Benelux, Eisma Industrialmedia (waaronder ook deze website valt) en Westwoude Holding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.