Ga naar hoofdinhoud

Robuuste Hosch bandafschrapers

Hosch-Fördertechnik Recklinghausen GmbH toont op Bauma (stand B2.422) haar vernieuwde programma bandafschrapers en stuurrollen. Deze componenten zijn ontworpen voor de zwaarste industriële omgevingen.

Met het assortiment bandafschrapers kan voor elke situatie een geschikt type worden gekozen. Zo is type C4 een geveerde schraper, speciaal ontwikkeld voor de reiniging van brede, snelle transportbanden. De modules met hardmetalen schrapertips passen zich automatisch aan het profiel van de band aan, zodat een effectieve reiniging plaatsvindt. Type C4 is geschikt voor banden tot een breedte van 3,2 meter en een bandsnelheid tot 7,5 m/s.
Een andere bandafschraper is type HD, voor montage op de afwerptrommel. Deze nagenoeg onderhoudsvrije schraper zorgt ervoor dat het niet afgeworpen stortgoed alsnog in de hoofdstroom wordt gevoerd. Bij obstructies op de transportband wijkt de schraper op gecontroleerde wijze uit. De service van Hosch omvat niet alleen de selectie van de juiste bandafschraper en stuurrollen, maar ook de technische en economische analyse van het totale bandtransportsysteem. Bovendien kan Hosch het beheer van reservedelen voor haar rekening nemen.

Bedrijfsgegevens Hosch Niederlassung Niederlande
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.