Ga naar hoofdinhoud

Royal HaskoningDHV engineering-partner MSD Oss

Projectmanagement-, advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV gaat het farmaceutische bedrijf MSD ondersteunen bij de engineering en het toezicht op continue aanpassingen van gebouwen, installaties en de terreinen van MSD in Oss.

In het kader van het partnership komen vijf werknemers van MSD bij Royal HaskoningDHV in dienst. John Tummers, contractmanager namens Royal HaskoningDHV: “De bedrijfsdynamiek binnen MSD in Oss is onverminderd sterk en dus veranderen gebouwen regelmatig van omvang en functie. Ook moeten alle gebouwen en installaties voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en aanvullende MSD-richtlijnen. De continue aanpassingen gaan we in goede banen leiden.”
Het gaat daarbij om het beheer van tientallen gebouwen en honderden hectare grond. Royal HaskoningDHV is verantwoordelijk voor het aanpassingsontwerp van de gebouwen, de installaties en de infrastructuur. Ook neemt Royal HaskoningDHV de contractering van uitvoerende aannemers en installateurs voor haar rekening. Op het terrein gelden strenge veiligheidseisen, die worden nageleefd in het EHS-programma (Environment, Health & Safety). MSD wil zich meer richten op zijn core business.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.