Ga naar hoofdinhoud

Selo adviseert Gpi Kelstream geschraapte warmtewisselaar

CEO Willibrord Woertman (Selo) en Manager Food Processing Luuk Lubberman (Selo)

Selo in Hengelo, ontwerper en bouwer van processystemen, adviseert de Kelstream geschraapte warmtewisselaar van Gpi De Gouwe voor het inline verwarmen en koelen van producten zoals ketchup, sauzen en zetmeelslurry’s.

De aanbeveling van deze machine is gebaseerd op de positieve ervaringen die Selo ermee heeft opgedaan bij diverse projecten. Gpi De Gouwe leverde recentelijk ook twee Kelstream geschraapte warmtewisselaars aan Selo’s Technology Center. Klanten kunnen de machine hier testen met hun eigen recepten en ervaren hoe het eindproduct eruit komt te zien. De klant raakt zo al in een vroeg stadium met de apparatuur vertrouwd.

Bedrijfsculturen

“Behalve dat Gpi een goed product levert, is voor ons ook de betrouwbaarheid van deze partner belangrijk”, aldus Willibrord Woertman, CEO van Selo. Omgekeerd is Alexander Kraaijkamp, sales manager Gpi De Gouwe er trots op dat Selo kiest voor de Kelstream: “Samen kunnen wij kwalitatief hoogstaande en flexibele proceslijnen aanbieden. Daarnaast sluiten de bedrijfsculturen van Gpi en Selo goed bij elkaar aan, we spreken dezelfde taal.”

Bedrijfsgegevens Gpi Tanks en Process Equipment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.