Ga naar hoofdinhoud

Solids 2011 in het hart van de industriële regio: Rotterdam

Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober vindt in Ahoy Rotterdam Solids plaats. Solids is een tweejaarlijks terugkerende vakbeurs en is dit jaar het enige gespecialiseerde ontmoetingsmoment in Nederland voor de bulk- en stortgoederenbranche.

In het hart van de industriële regio verenigt Rotterdam de vakbeurs met inkopers en leveranciers die zijn gespecialiseerd in de productie en verwerking van poeders, granulaten en bulkgoederen.

Voortbordurend op de informatiebehoefte rondom dit thema en het succes van de Atex seminars tijdens Solids Antwerpen eerder dit jaar, presenteert Solids Rotterdam beide beursdagen Atex seminars. De insteek van de bijeenkomsten is het op een toegankelijke manier verschaffen van praktische informatie voor zowel directie en management als voor engineers, inkopers, onderhoudsmanagers en technisch verantwoordelijken.

Naast de Atex seminars is tijdens Solids ook ruimte voor andere actuele thema’s uit de branche. De seminars worden onder andere ingevuld door Inadco, die zich buigt over het onderwerp ‘inline vochtmeten in “inhomogene” bulkgoederen’ en Aerzen Nederland B.V. die u de maatregelen en oplossingen voor een veilig pneumatisch blaas- of zuigtransport presenteert.

Het exposantenaanbod breidt zich steeds verder uit en ook de laatste nieuwkomers worden verwelkomd zoals Ora Machines Nederland, Daxner Bulk Solids Technology en Van Bockrijck. Solids Rotterdam maakt onderdeel uit van het toonaangevende Europese vakbeurzennetwerk met evenementen in Antwerpen, Basel, Krakow en Dortmund.

Solids is te bezoeken op 5 & 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in Ahoy Rotterdam.
 

Zie hier het complete deelnemersoverzicht en uw gratis bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.