Ga naar hoofdinhoud

Spectaculaire opening Industriële Week

De Industriële Week 2012 is op dinsdag 2 oktober spectaculair geopend met een Yaskawa Robotshow op muziek. In de Centrale Hal van de Jaarbeurs (bij Ingang Oost) heette projectmanager Marc Klumper (VNU Exhibitions Europe) bezoekers en standhouders van harte welkom. Vervolgens werd het evenement ingeluid met drie korte toespraken van de drie branche-partners van de Industriële Week 2012.

Het spits werd afgebeten door Marcel van Haren, directeur FEDA, namens Machevo & Bulk Vereniging, NVC Nederlands Verpakkingscentrum en de FEDA.
Vervolgens legde Michiel van der Zant, directeur verkoop Centraal Beheer Achmea uit waarom de verzekeringsmaatschappij hoofdsponsor van het evenement is geworden. Achmea richt zich behalve op de particuliere verzekeringsmarkt ook op de industrie, wat mag blijken uit het eigen landelijk industrieonderzoek.
Ten slotte inspireerde Ruud Koornstra, CEO Tendris, de deelnemers van het evenement om grensverleggend samen te werken aan een betere toekomst. Een belangrijke weg hiernaar toe is innoveren en duurzaam produceren. Doelen die politiek niet of nauwelijks zijn te realiseren, kunnen volgens Koornstra wél worden bereikt met goed ondernemerschap.

Zie ook Ruud Koornstra opent Industriële Week

Bedrijfsgegevens VNU Exhibitions Europe en Machevo & Bulk Vereniging

Bron: Vakblad Bulk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.