Ga naar hoofdinhoud

SpeedClean reinigingsysteem Van Beek

Van Beek Schroeftransport in Drunen introduceert het SpeedClean-concept voor de snelle, grondige en ergonomische reiniging van schroeftransporteurs. Het gepatenteerde systeem maakt het mogelijk om aan de strengste hygiëne-normen te voldoen.

Het SpeedClean-concept is ontworpen door het Research & Development team van Van Beek en is toepasbaar op zowel schroeftransportsystemen als schroefwarmtewisselaars. Het concept houdt in dat de schroef – inclusief lagers en afdichtingen – met één verticale beweging in de schoonmaakstand komt. Het heffen gebeurt op een ergonomisch verantwoorde manier. In de schoonmaakstand zijn zowel de trog als de schroef, ieder afzonderlijk, volledig toegankelijk voor reiniging en inspectie. Na de werkzaamheden daalt de schroef weer in de oorspronkelijke positie. Het SpeedClean-concept is een alternatief voor de conventionele, arbeidsintensieve reiniging van schroeftransporteurs.
Testen met de SpeedClean zijn mogelijk in het testcentrum van Van Beek. De SpeedClean wordt officieel geïntroduceerd op stand A030 (hal 3) van Van Beek op de vakbeurs Industrial Processing.

Bedrijfsgegevens Van Beek BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.