Ga naar hoofdinhoud

SternMaid Particle Technology Summit 2022

Excursie bij SternMaid

Contractfabrikant SternMaid en Bioactives World Forum organiseren op 20 en 21 september in Hamburg de Particle Technology Summit 2022. Toonaangevende experts uit onderzoek en industrie vanuit de hele wereld gaan in op onder meer micro-inkapseling, sproeidrogen, granulatie, agglomeratie en directe compressie.

Aan de orde komt hoe deze technologieën de therapeutische eigenschappen van geneesmiddelen en voedingssupplementen kunnen beïnvloeden. Anderen bespreken mogelijkheden bij plantaardige eiwitten, zoals gerichte smaakafgifte. Op het programma staan ook onderwerpen zoals projectmanagement, proof-of-concept studies en scale-ups. Key-note sprekers zijn dr. James D. Oxley (Southwest Research Institute, San Antonio, Texas/VS); dr. Michael Jacob (Glatt Ingenieurtechnik, Weimar/Duitsland) en dr. Mahmud Yunis (Biogrund). De SternMaid Particle Technology Summit wordt besloten met een netwerk-avond. Alle lezingen worden gehouden in het Engels. Voorts verzorgt SternMaid een fabrieksrondleiding en demonstraties.

SternMaid

SternMaid begon in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van Europa’s toonaangevende contractfabrikanten. Met ruim 390 medewerkers biedt het bedrijf een breed scala aan diensten. Naast de productie van voedingsingrediënten in poedervorm, voedingssupplementen en farmaceutische hulpstoffen op contractbasis, mengt en verbetert SternMaid speciale ingrediënten zoals vitamine- en mineraalverbindingen en voedsel voor speciale dieetdoeleinden. Het bedrijf beschikt over vijftien verschillende menglijnen en een diversiteit aan afvullijnen voor industriële en consumentenverpakkingen.

Scandic Hamburg Emporio hotel
Scandic Hamburg Emporio hotel

De vroegboekprijs voor deelname aan het evenement in het Scandic Hamburg Emporio-hotel bedraagt 895 euro en geldt t.e.m. augustus 2022.

Zie ook Eén aanspreekpunt met all-round contractdiensten SternMaid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.