Ga naar hoofdinhoud

Stortgoedsector kijkt uit naar Solids Rotterdam

Ahoy Rotterdam is op 5 en 6 oktober 2011 dé plek waar professionals in de stortgoedindustrie kennis kunnen nemen van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. En daarnaast zullen veel bezoekers easyFairs Solids aangrijpen om hun netwerk te versterken en te vergroten.

De vakbeurs geeft een compleet overzicht van actuele oplossingen voor de verwerking, het transport en de opslag van poeders en granulaten in tal van sectoren. De gepresenteerde producten en diensten bieden de nodige handvatten om kosten te verlagen en efficiënter, veiliger en productiever te werken.

Eenvoudig
“Het succes van Solids 2009 en Solids Antwerpen gecombineerd met een heldere propositie voor de editie in 2011 en de unieke, laagdrempelige aanpak geeft ondernemers het vertrouwen deel te nemen aan de beurs,” laat sales executive Marita Marcelis van organisator easyFairs weten. Marcelis ontvangt regelmatig van exposanten de feedback dat zij de eenvoudige deelname op prijs stellen: “Dat is ook niet verwonderlijk. We verzorgen voor een minimaal bedrag een volledig ingerichte standmodule en een op maat gemaakte marketingcampagne. Het enige dat exposanten zelf moeten doen, is de voorbereiding op de gesprekken en de leads die gaan komen.”

Gereserveerd
“Dat het overgrote deel van de beschikbare standruimte al is gereserveerd, is een mooie afspiegeling van dit gegeven,” vervolgt Marcelis haar toelichting. “Er zijn momenteel nog slechts enkele tientallen stands beschikbaar. Toeleveranciers en dienstverleners die zich aan de stortgoedverwerkende industrie willen presenteren, adviseer ik snel contact op te nemen om zich te verzekeren van een stand.”

Synergie
Solids Rotterdam vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Pumps & Valves 2011; dé Nederlandse vakbeurs voor industriële pompen, kleppen en afsluiters. Organisator easyFairs heeft beide titels gelijktijdig geprogrammeerd om voor de procesindustrie een ‘one stop shop’ te realiseren. Beide titels versterken elkaar door de overlap in de bezoekersdoelgroep. Voor exposanten betekent deze bundeling dat ze een nog groter aantal bezoekers zullen ontmoeten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.