Ga naar hoofdinhoud

TBK Group sterk in competitieve markt

De CenTrax Belt Tracker voorkomt scheefloop

Alle vier de business units van TBK Group zijn experts in bulkhandling, in nagenoeg elke industriële sector. TBK Spillage Control, DCP Benelux, IFE Benelux en TBK Services weten niet alleen raad met het minimaliseren van verspilling en stofemissies, maar zijn ook in staat afvalstromen om te zetten in waardevolle grondstoffen. Het geheim? De interne krachtenbundeling voor de realisatie van praktische, innovatieve en duurzame oplossingen.

De TBK Group timmert inmiddels ruim 65 jaar wereldwijd aan de weg met totaaloplossingen voor complexe problemen die ontstaan bij het transporteren, zeven, scheiden, breken, malen en opslaan van stortgoederen. “De focus is daarbij op het schoner maken van productieprocessen, met het oog op de gezondheid van medewerkers en omwonenden”, zegt Stan Egging, directeur-aandeelhouder van TBK Group. De in Renswoude gevestigde organisatie maakt bedrijven daarmee tegelijk toekomstbestendig, met name in het licht van de steeds strenger wordende Europese wet- en regelgeving met betrekking tot stofemissies en het in 2022 door de Verenigde Naties erkende mensenrecht op een schone, gezonde en duurzame leefomgeving.

Expansiestrategie

De participatie in april 2023 van Anders Invest verzekert daarbij de continuïteit van TBK Group op lange termijn. “De samenwerking met deze robuuste investeringsmaatschappij stelt ons in staat om te groeien en het volledige bedrijfspotentieel te benutten. Anders Invest deelt onze voorliefde voor de maakindustrie en hanteert een krachtige expansiestrategie. Dat biedt ons extra mogelijkheden om sneller te groeien, ook in internationale markten.”

Meer over TBK Group

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.