Ga naar hoofdinhoud

Tebodin opent derde kantoor in China

Tebodin heeft in Nanjing in het oosten van China – op een afstand van 300 kilometer van Sjanghai – een nieuwe vestiging geopend. Met dit derde kantoor in China versterkt het advies- en ingenieursbureau zijn aanwezigheid in het land en ondersteunt het de verdere groei van Tebodin in China.

Het nieuwe kantoor in Nanjing is de meest recente uitbreiding van het Tebodin-kantorennetwerk dat bestaat uit zo’n vijftig kantoren in 20 landen. Het is het zesde kantoor in de regio Azië/Pacific. Bestaande vestigingen van Tebodin bevinden zich in Sjanghai, China (2004), Chennai, India (2007), Ho Chi Minh City, Vietnam (2009), Guangzhou, China (2010) en Jakarta, Indonesië (2011). Sinds Tebodin zich in 2004 in China heeft gevestigd, is de onderneming sterk gegroeid. Het totaal aantal medewerkers dat vanuit de zes genoemde kantoren werkt, bedraagt ruim 450.
Tebodin werkt al – binnen het chemiepark Nanjing – aan projecten voor internationale klanten zoals Kemira, Taminco en Oxea. Met ongeveer 100 fabrieken is dit park een van de grootste chemische industrieparken van China. Tebodin heeft voor een locatie dicht bij de klant gekozen om zo meerwaarde te kunnen bieden. De vestiging in Nanjing gaat een regionaal georiënteerde klantenportfolio opbouwen en zal lokale en internationaal opererende klanten een breed spectrum aan advies en engineering diensten aanbieden.
Tebodin BV is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa € 210 miljoen (2010). Tebodin biedt opdrachtgevers wereldwijd de kennis en ervaring van zo’n 3.500 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed en energie en milieu.

Zie ook Tebodin breidt uit in Rusland en Oman

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.