Ga naar hoofdinhoud

Tebodin opent een vierde kantoor in China

Tebodin heeft in Tianjin in het noorden van China een kantoor geopend. De overige Chinese Tebodin-kantoren zijn gevestigd in Shanghai, Guangzhou en Nanjing in Zuid- en Oost-China.

Met het nieuwe kantoor wil Tebodin fysiek dichter bij zijn klanten in het noorden van China zijn. Het heeft in de afgelopen jaren in deze regio al aan een aantal projecten gewerkt. Het nieuwe kantoor in Tianjin is de meest recente uitbreiding van het Tebodin-netwerk, dat uit circa 50 kantoren in 23 landen bestaat. In de regio Stille Oceaan en Zuid-Azië ondervinden de Tebodin kantoren in Vietnam (Ho Chi Minh Stad en Hanoi), Indonesia (Jakarta), Maleisië (Kuala Lumpur), Thailand (Bangkok) and India (Chennai) een snelle groei. Het totaal aantal ingenieurs, bouwplaatsopzichters, constructiemanagers en projectmanagers in deze regio bedraagt meer dan 650.
Tebodin BV is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa 223 miljoen euro (2011). Tebodin is onderdeel van Bilfinger SE, een internationaal opererende ‘engineering en services’ onderneming.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.