Ga naar hoofdinhoud

Tebodin opent kantoor in Thailand

De snelle economische groei in het Stille Oceaangebied en de groeiende klantenvraag heeft Tebodin doen besluiten een kantoor in Thailand te openen.

Met dit nieuwe kantoor in Bangkok betreedt het advies- en ingenieursbureau weer een nieuw land. Het is het achtste Tebodin-kantoor in Azië. Vanuit deze acht kantoren werken meer dan 500 adviseurs en ingenieurs. Het nieuwe kantoor in Thailand richt zich hoofdzakelijk op het bieden van advies- en engineeringdiensten aan internationaal opererende klanten die actief zijn in industriële markten. Het voornaamste doel is om bestaande klanten – waarvoor Tebodin in andere landen werkt of gewerkt heeft – van dienst te zijn.
Tebodin maakt de laatste jaren een snelle groei door in Zuid-Azië en het Stille Oceaangebied. Sinds 2010 heeft de onderneming hier vijf nieuwe kantoren geopend: in China (Guangzhou en Nanjing), Indonesië (Jakarta), Maleisië (Kuala Lumpur) en nu het nieuwe kantoor in Thailand. Andere kantoren in deze regio bevinden zich in Shanghai (China), Ho Chi Minh Stad (Vietnam) en Chennai (India). Al deze kantoren zijn onderdeel van het Tebodin kantorennetwerk dat bestaat uit 50 kantoren in 23 landen.
Tebodin is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa € 223 miljoen (2011). Tebodin biedt opdrachtgevers wereldwijd de kennis en ervaring van 3.500 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed, energie en milieu. De onderneming beschikt over een netwerk van kantoren verspreid over West-Europa (o.a. Tebodin Netherlands), Centraal-Europa en Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Tebodin is onderdeel van Bilfinger Berger SE, een internationaal opererende ‘engineering en services’ onderneming.

Zie ook Tebodin opent kantoor in Maleisië
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.