Ga naar hoofdinhoud

Terlet toont Culimaster voor sausbereiding

De Culimaster van Terlet (IP-stand 10.D050) is een turn key unit voor de batchgewijze bereiding van (rode) sauzen en emulsies, zoals mayonaise en dressings. De Culimaster is een aanvulling op de continue bereidingslijnen uit het programma.

De Culimaster is bij uitstek geschikt voor de bereiding van kleinere charges alvorens de stap te maken naar grotere productievolumes op de continue-lijnen van Terlet. De unit biedt een totaaloplossing voor batchgroottes van 200, 500, 1000, en 1500 liter. Afhankelijk van de configuratie is het mogelijk om 2 tot 3 batches per uur te realiseren. De unit bestaat uit een premix-vat voor vloeistoffen, een poeder-inlaattrechter en een procesvat met een roerwerk volgens het Terlet ‘bottom drive’-principe. De poeders worden onder het vloeistofniveau in het procesvat ingetrokken. De installatie is verder voorzien van een pomp (voor een gelijkmatige circulatie van het product), een homogenisator en een volledig besturingsysteem inclusief receptuurbeheer.

Bedrijfsgegevens Terlet Process Equipment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.