Ga naar hoofdinhoud

Tevredenheid over EMPACK 2012

EMPACK 2012 op 4 en 5 april 2012 in de Brabanthallen in Den Bosch heeft 5.125 bezoekers getrokken. De ruim 400 exposanten zijn zeer te spreken over de tiende editie van deze vakbeurs voor de Nederlandse verpakkingsindustrie.

Deze tevredenheid blijkt onder meer uit het feit dat driekwart van de exposanten deelname aan de komende editie tijdens de beurs heeft bevestigd. De jubileumeditie van EMPACK kenmerkte zich door de hoge kwaliteit bezoekers en het uitgebreide aanbod van exposanten. Exposanten van het eerste uur die alle tien edities hebben deelgenomen, werden in het zonnetje gezet. Bezoekers hebben de feestelijke editie positief ervaren. Extra’s dit jaar waren de keynote lezingen van HAK en Histor en de Verpakkingsbattle in samenwerking met het Nederlands Verpakkingscentrum.
De voornaamste redenen voor bezoekers om naar EMPACK te komen, zijn het verzamelen van informatie, het ontmoeten van bestaande en nieuwe leveranciers, het verkrijgen van een overzicht van de trends en ontwikkelingen in de markt en netwerken.
De volgende editie van EMPACK Den Bosch vindt plaats op woensdag 27 en donderdag 28 maart 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.