Ga naar hoofdinhoud

Tevredenheid over Solids Antwerpen

Beursmanager John Barbier is bijzonder te spreken over Solids Antwerpen, die op woensdag 27 en donderdag 28 maart 2013 plaats vond in Antwerp Expo. “Het aantal bezoekers wordt nog geanalyseerd, maar het is al wel duidelijk dat we zeer tevreden kunnen zijn."

Een van de succesfactoren was volgens John Barbier de constructieve samenwerking met diverse partijen, waaronder kennispartner Bulk. Ook de vakbeurs M+R die op de tweede dag de poorten opende, heeft aan het succes van Solids Antwerpen bijgedragen. 
Hoofdredacteur Jos Verleg van Vakblad Bulk is eveneens positief over het evenement. “De beursvloer gaf een representatief beeld van de toeleveranciers aan de stortgoedverwerkende industrie in Nederland en Vlaanderen. Diverse exposanten bevestigden ons dat de kwaliteit van de beursbezoekers hoog was. We hebben bestaande relaties aangehaald en nieuwe contacten gelegd. Uit de vele gesprekken blijkt dat diverse exposanten nog steeds opereren in een moeilijke markt, maar dat er ook zijn die juist melding maken van groei. Intussen heeft elke exposant op Solids Antwerpen bewezen tegen een stootje bestand te zijn. Dat biedt hoop voor de toekomst.”
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.